Monday, March 19, 2012

Majlis Kesyukuran dan Pertemuan....

Alhamdulillah, majlis kesyukuran sempena perkahwinan anakanda MOHD FAHMI dan NURUL AINA AWANG selamat dijalankan dua hari lepas, iaitu pada 17 MAC 2012.  


peneraju utama


Majlis bertemakan "Apple Green" ini tidak akan sempurna tanpa kerjasama dan sumbangan tenaga serta buah fikiran daripada seluruh ahli keluarga.  
"apple green"


Papa, Mama, Mok Abe, adik beradik, adik ipar, anak-anak saudara, sepupu sepapat , dan jiran tetangga banyak membantu.... jutaan terima kasih diucapkan.  

Mama & Kakandanya Hjh Fatemah @ Mok Abe sehari sebelum majlis berlangsung
Jasa kalian tidak terungkap dengan kata-kata dan tidak terbalas rasanya.... terima kasih, semua...

 Semoga keluarga besar kita ini dapat berkumpul lagi dalam suasana yang harmoni... InsyaAllah....Majlis ini juga menemukan kami dengan sanak-saudara dan teman-teman lama yang sudah lama tidak bertemu kerana masing-masing sibuk dengan urusan kerja dan keluarga.  

bersama emak & ayah sepupu.... Li dan Sah...
Pok Soh dan keluarga, Saie dan isteri, Yusof Omar dan isteri, Nik Norhashimah dan keluarga, Ma dan Kak Zah, rakan-rakan sekampung, rakan-rakan sekolah dan ramai lagi... tidak tertulis nama-nama mereka di sini.  

Terima kasih semua....

sahabat mewangi sepanjang jalan....
Kehadiran kalian semua menambakan seri majlis ini.  Yang paling mengharukan saya ialah kehadiran beberapa orang sahabat yang terpisah lebih 30 tahun lamanya.... 


Syukur alhamdulillah.
1 comment:

Miss Neddy said...

Alhamdulillah. Majlis meriah dan sempurna. InsyaAllah kita sekeluarga berkumpul lagi raya nnt.