CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 4, 2009

out station


Balik sekolah tadi, rehat sekejab, sembahyang dan ZZZZ..ZZZZ... Lepas bangun tidur, buat kopi red guara mengadap lap top, buka internet, sambil menonton TV. Petang ni tak tunggu siapa-siapa sebab hubby tak ada di Kuantan hari ni. Biasanya petang-petang gini tunggu dia balik dari office.

Hari ni hubby out station. Pagi tadi ke Temerloh urusan kerja dan selepas singgah di Jengka sekejab, dia terus ke KL kerana pagi esok ada meeting di HQ. Bermalam di 'Sentul Inn'. Bolehlah jumpa Abe, Anggerek & Neddy. Petang esok baru balik dan singgah ambil Adik di kolej. Hari Jumaat adik dapat pelepasan daripada lecturernya - urusan buat pasport.

Emi tak balik. Dia sibuk sangat sekarang. Persiapan untuk final x-m Mei nanti. Semalam pun dia singgah sekejab saja untuk tukar kereta. Lepas habiskan nasi lemak sebungkus, terus balik ke asrama. Refill ink printer yang dia pesan suruh beli pun tertinggal atas meja. Nak cepat sangat macam lipas kudung !!!

Malam ni duduklah sorang-sorang ...Dinner pun mungkin roti gardenia + sardin - malas nak keluar. Kalau rajin, periksa kerja/ latihan anak murid, atau melayari internet cari bahan untuk kerja kursus mereka, atau baca buku yang banyak lagi belum terbaca...Jupa lagi.

1 comments:

nadia said...

~sentul inn yg 'indah'.
kak la, tak sempat lagi nk cari bhn carcosa negara n SAB tu.

~still bz dgn xtvt mengemas office.